Bouw

Ik maak deel uit van een allround team. We coördineren de totale (ver)bouw en verzorgen projecten tot en met de eindafwerking. Soms werk ik in kleine, soms juist in grote gebouwen. Ook delen van gebouwen en complexen pakken we aan. Ik voel me echt betrokken bij de klant en bij de opdracht. 

Techniek

Bij Breijer Techniek werk ik mee aan de uitvoering van grotere projecten, vaak van ontwerp tot en met onderhoud. Ik vind het een uitdaging om samen met mijn collega's onze klanten steeds weer tevreden te stellen. In dit werk heb ik veel contact met mensen. Leuk is de afwisseling, je doet eigenlijk geen dag hetzelfde. 

Onderhoud

Mijn werk bestaat uit preventief, planmatig en correctief onderhoud in de meest brede zin van het woord. Bij Breijer werken we bij voorkeur met contractonderhoud: we leveren dan 24 uurdiensten gedurende 365 dagen per jaar. Ook verzorgen wij alle wettelijk verplichte en verzekeringstechnisch gewenste inspecties en keuringen.  

Brand- en Beveiligingstechniek

Breijer heeft alle disciplines op het gebied van brandveiligheid, brandpreventie, beveiligingstechniek en safety-opleidingen in huis. Mijn werk varieert van het aanleggen van sprinklerinstallaties tot branddetectie systemen. Samen met vakkundige collega's zorg ik voor veilige gebouwen, ontzorg ik de klant van A tot Z.

Schilder / Beton / Glas

We doen alle werkzaamheden op het gebied van schilderwerken, beton en glaszetten in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ik vind het prettig werken in een team van ervaren vakmensen en met moderne middelen en materialen. Breijer is zowel een  ISO als  VCA** gecertificeerd bedrijf,  kwaliteit en veiligheid zijn dus prima in orde. Ook wordt veel geïnvesteerd in de opleiding van nieuwe medewerkers.

Staf / Management

Onze basis ligt in Rotterdam en dat is te merken aan de cultuur van het bedrijf. We werken vanuit een no-nonsense mentaliteit en zijn resultaatgericht. Er is sprake van een informele cultuur, waarbij de medewerkers centraal staan. Zij bepalen voor het grootste deel het succes van de dienstverlening en daarmee van het bedrijf. 

Vind vacaturesVandaag hebben we 46 vacatures

De nieuwste vacatures

Vacatures in bouw, installatie en beveiliging

Werken in de techniek, bouw of onderhoud

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek of in de bouw? Dan is een baan bij Breijer Bouw en Installatie iets voor jou. Breijer is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie, installatie, brand- en beveiligingstechniek, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsinstellingen. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en als medewerker van Breijer maak je echt het verschil voor de klant. Bij Breijer Bouw en Installatie voeren we een mensgericht personeelsbeleid en zijn we zuinig op vakmanschap. Met deze houding trekken we echte vaklui aan én weten we die ook vast te houden. Eigen inzichten en inbreng worden...

Door werkenbijbreijer.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen