Vacatures in bouw, installatie en beveiliging

Werken in de techniek, bouw of onderhoud

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek of in de bouw?

Dan is een baan bij Breijer Bouw en Installatie iets voor jou. Breijer is een van oorsprong Rotterdams familiebedrijf, gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, renovatie, installatie, brand- en beveiligingstechniek, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsinstellingen. Wij ontzorgen onze klanten van A tot Z en als medewerker van Breijer maak je echt verschil voor de klant. Bij Breijer Bouw en Installatie voeren we een mensgericht personeelsbeleid en zijn we zuinig op vakmanschap. Met deze houding trekken we echte vaklui aan én weten we die ook vast te houden. Eigen inzichten en inbreng worden door ons gewaardeerd en we nemen je mening serieus. We zijn altijd op zoek naar gedreven vakmensen die invulling kunnen geven aan onze functie als leerbedrijf.
Naar de klant toe hanteren we bij Breijer Bouw en Installatie werkt de vier kernwaarden: resultaatgericht, duurzaam, samenwerken en vernieuwend. Deze kernwaarden vormen het bindmiddel tussen Breijer en ons moederbedrijf Facilicom.

Facilicom

Bij Breijer Bouw en Installatie werken ruim 750 medewerkers. Breijer is onderdeel van de Facilicom Services Group, een holding met ruim 31.000 medewerkers in verschillende vormen van facilitaire dienstverlening. Betrokkenheid zit van oudsher in de genen van ons moederbedrijf Facilicom. Je ziet het terug bij alle onderdelen van de Facilicom Services Group, zoals Trigion Beveiliging, Trigion Services, Gom Schoonhouden, Prorest Catering en Axxicom Thuishulp. Kijk voor meer informatie op de websites www.breijer.nl of www.facilicom.nl.

Werken bij Breijer Bouw en Installatie of Trigion Beveiligingstechniek

Goede primaire arbeidsvoorwaarden vinden we belangrijk. Bij Breijer Bouw en Installatie zijn die dan ook prima geregeld conform de verschillende CAO's. Daarnaast bieden we uitgebreide secundaire én tertiaire arbeidsvoorwaarden. Onze basis ligt in Rotterdam en dat is te merken aan de cultuur van het bedrijf. Korte communicatielijnen werken het beste, daarom zijn we voorstander van direct contact tussen opdrachtgevers en uitvoerende medewerkers. Ons management kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit en een resultaatgerichte houding. Er is sprake van een informele cultuur, waarin de medewerkers centraal staan. Zij bepalen voor het grootste deel het succes van de dienstverlening en daarmee van het bedrijf. Ons beeldmerk draagt dit ook duidelijk uit. Het bestaat uit een gebouw (de opdrachtgever) dat wordt omarmd door een mens (onze professionele medewerker).

Enthousiast geworden?

Bekijk dan onze vacaturs en solliciteer direct! Voor meer informatie kun je contact opnemen met een van onze recruiters.

Door werkenbijbreijer.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen